Детски балетен спектакъл „Коледата на Пипи“

На 19.12.2019 година в Частно училище „Свети Георги“ се проведе детския балетен спектакъл „Коледата на Пипи“. Децата от Клуб за изкуства „Терпсихора“ представиха общо 27 хореографии, разделени в две части. Първата включваше класически, съвременни и характерни танци, обединени около Коледния дух, а втората част беше една позната, но представена по различен и интересен начин история – историята на Пипи Дългото Чорапче и нейната Коледа.

Прекрасните костюми, декори, картина и звук спомогнаха зрителите да се пренесат в един приказен свят и да помечтаят в навечерието на Коледните и новогодишни празници.

Бивши въпитаници на школата бяха сред публиката, както и многобройните приятели на Клуб за изкуства „Терпсихора“. Сред официалните гости бяха г-жа Цветанка Гергинова – уважаван и световнопризнат учител, хореограф и председател на жури на редица национални и международни танцови конкурси, един от преподавателите и ментори на г-ца Борислава Тодорова, ръководител на клуба; г-жа Емилия Иванова – директор на 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“; г-н Захари Нанков – танцьор, жури, хореограф и директор на Студио „Hyphers“  – една от утвърдените школи по Street Dance в България.

Спектакълът завърши с награждаване на всички, допринесли за развитието на Клуб за изкуства „Терпсихора“ в последните години, а за всички послушни деца имаше подаръци, специално раздадени от Дядо Коледа и Снежанка.

За чудесните ни спомени – снимки и видео от „Коледата на Пипи“, бихме желали да изкажем искрените си благодарности за проявения професионализъм и отношение към L’OKio Vision.

Пожелаваме на всички Вас СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ  и много сбъднати мечти през Новата година!