Летен курс по балет 1-14 юли

Обичате класическия балет?
Търсите занимание за своето дете в летните месеци?

Запишете се на интензивен летен курс в Клуб за изкуства „Терпсихора“. Заниманията се провеждат всеки делничен ден от 9 до 13 часа.

Защо при нас?
– Професионален преподавател с опит като изпълнител и педагог в страната и чужбина.
– Сертифицирано обучение.
– Развитие на техника и съобразяване с индивидуалните възможности на всяко дете.

За допълнителна информация и записване: www.caterpsihora.com ; 0876190817

Научете повече за балетния педагог:

Славея Славчева е родена на 20 .12.1966 в София.
Завършва ДХУ специалност Класически танц през 1985 с отличен успех в класа на Елисавета Груева . По време на обучението си преподаватели по класически танц са Анна Панчева , Бонка Матова , Марина Владимировна Коляденко , Калина Богоева;
Дуетен танц с Крум Янков;
Изучва характерен танц при Бонка Матова , Живко Любенов , Емилия Кирова;
Исторически танц с Румяна Атанасова и Елисавета Груева;
Греъм техника при Маргарита Градечлиева;
Модерен танц със Стефан Христов;
Фолклорен танц с Марияна Илиева;
Пиано при Румяна Димитрова.
В периода 1985-88 е солист балерина в трупата на Държавна Опера Бургас , под ръководството на Павлина Иванова . Изпълнява солови партии в балети като „Пепеляшка“ , ,Нестинарка“ , Доктор Охболи“ , „Ромео и Жулиета“  и и др.
През сезона 1988-89 е солистка в Държавен Музикален театър „Стефан Македонски“ в София .
От 1989 г. живее и работи в Италия . Взима участие в представления с трупата на Риккардо делла Годенца и Мария Луиза Каппифери .
От 2008 е ръководител на Спортно Сдружение „ На пръсти“ -ASD In Punta di Piedi – където води уроци по класически и съвременен танц за деца и юноши и гимнастика за възрастни .
С някои от учениците си участва във всичките издания на Балетна Академия Марян, организирана и ръководена от примата на Българския Национален балет , д-р Диляна Никифорова , и през 2019г е поканена да вземе участие като доцент в изданието , което за жалост не се състоя , поради Ковид-19 пандемията.
В периода от 2009 до 2019 е гост жури и основен член на журито в Талент Шоу Конкурс VB Factor , като съдия в секцията Танц.